Állásajánlat

A Pólus Média megyei, települési és fővárosi portáljaihoz szerkesztőket, franchise partnereket keres.

Légy te az első és élj az alkalommal. Légy te a saját megyéd vagy éppen településed vezető internetes portáljának főszerkesztője és haszonélvezője. Jelentkezz most! Telefon: 0630 406 8169

A Pólus Média, olyan egyénileg (de ugyanakkor csapatban) dolgozni tudó, vállalkozó szellemű, jó kommunikációs készséggel és üzleti kapcsolati tőkével rendelkező (vagy azt a későbbiekben megszerezni tudó) munkatársat keres, aki franchise rendszeréhez csatlakozva, a média területén akar karriert építeni. 

Amire a szerkesztőnek szüksége van:
- saját számítógép és internetkapcsolat
- legyen dinamikus és lehetőségeihez mérten mobilis
- igazodjon el a számítógépes és az internetes alapismeretekben
- tudjon csapatban dolgozni
- legyen kreatív
- legyen kitartó és megbízható
- jó kommunikációs készséggel rendelkezzen
- eligazodjon az üzleti életben

A szerkesztő feladata
- az általa fő-szerkesztett megyei portál adminisztrálása
- az általa fő-szerkesztett megyei portál menedzselése
- egy, az általa választott országos érdekeltségű rovat szerkesztése

Mennyiből kell gazdálkodnia?
- Az általa szerkesztett megyei portálon értékesített hirdetés 100 százalékából gazdálkodik.

Részletesen

A franchise rendszerhez csatlakozó szerkesztő, saját megyei (települési), a Pólus Média által legyártott internetes portállal csatlakozik a médiahálózathoz. 

A franchise díj mértéke évi 15.000 forint, ami magába foglalja a domain nevet és az NMHH-nál történő regisztrációs folyamatok adminisztrációs költségét, valamint a szerkesztéshez szükséges adminisztrációs és marketinges oktatóanyagot. 

A franchise partner a saját megyei portálja mellett, egy a média által országos érdekeltségű rovat (belföld, külföld, sport, gazdaság, kultúra, női téma) alrovatának (mint pl. politika, bűnügy, közlekedés, egyház, oktatás, egészségügy) is vállalja adminisztrálását (napi 15 az alrovathoz kapcsolódó cikk feltöltésével). 

A szerkesztő ugyanakkor a saját megyei portáljának főszerkesztőjeként, felveszi a kapcsolatot a kulturális intézményekkel, civil szervezetekkel, sportegyesületekkel és önkormányzatokkal, hogy egy széleskörű kommunikációs csatornát tudjon nyitni és ez által egyre szélesebb körben tájékoztatni a közönséget. 

A szerkesztő feladata ugyanakkor az is, hogy (akár marketinges segítséget is igénybe véve), értékesítse az általa üzemeltetett internetes portál hirdetési felületeink, amely odaadó munkával a havi akár 150.000 forintos jövedelmet is jelentheti a szerkesztő számára. 

További részletekért kérem érdeklődjön a Pólus Média tulajdonosánál.

Bencze Attila 
Telefon: 0630 406 8169