Csatlakozz hozzánk

Soros György szerint még azelőtt kell meggyilkolni az európaiakat, hogy megszületnének!

Soros György szerint még azelőtt kell meggyilkolni az európaiakat, hogy megszületnének. Tíz év alatt húszmillió európait öltek meg államilag támogatott formában, de a liberálisok szerint ez nem tömeggyilkosság.
“Miközben Európa demográfiai válságával indokolják a migránsok befogadásának szükségességét, Soros Györgyhöz köthető szervezetek arra készülnek, hogy támadásaikkal az abortusz liberalizálását mozdítsák elő Írországban és a kontinens többi keresztény, konzervatív államában.” – írja a Magyar Idők. A lap egy civil szervezet, az Alfa Szövetség vezetőjét idézve arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyarország is célkeresztbe kerülhet, és a liberálisok azt akarják elérni, hogy lehetőleg minél több európai nő éljen az abortusz lehetőségével. “Ha az abortusz liberalizálását követelő csoportok elérik céljukat, azzal az amúgy is a lassú kihalás felé menetelő kontinens népesedéspusztulása felgyorsul, miközben épp hogy nem kevesebb, hanem több születendő gyermekre lenne szükség.” – írták.

2016 október közepén egy amerikai hackercsoport több mint 2500 fájlt hozott nyilvánosságra a DC Leaks weboldalán, melyek Soros György nevéhez köthető civil szervezetek levelezéseit tartalmazzák. Ezekből többek között kiderült, hogy az amerikai milliárdos globális szinten működtet egy “politikai hálózatot”, és többek között Magyarországon is vannak “megbízható szövetségesei”, emellett anyagi támogatást biztosít olyan sajtóorgánumoknak, melyek a bevándorlást támogatják. Ezek az újságírók abból élnek, hogy Soros György fizeti őket, és főállásban dolgoznak az európai társadalmak felbomlasztásán.

A Magyar Idők azonban azt írja; a kiszivárogtatott dokumentumokból kiderült, hogy Soros György ügynökhálózata az abortusz népszerűsítésén is aktívan dolgozik, emellett megpróbálják liberalizálni a magzatgyilkosságot olyan országokban, ahol még viszonylag konzervatív törvények vannak érvényben.

Az Európai Unió tagállamaiban a születések száma 2015-ben összesen mintegy 5,1 millió volt, miközben az Eurostat adatai szerint az európai országokban átlagosanminden harmadik várandósságot szakítanak meg. Ez azt jelenti, hogy tavaly 1,7 millió európai gyermeket gyilkoltak meg saját szülei, mielőtt még megszületett volna. Egy évtized alatt ez megközelítőleg 20 millió magzatgyilkosság, ami az Európai Unió lakosságának mintegy 4 százaléka.A liberálisok legalizálták a tömeggyilkosságot Európában, és Soros György dollármilliárdokat költ arra, hogy az európaiak ezt ne népirtásnak tartsák, hanem szabadságjognak.

A liberálisok szerint nem népirtás, ha tíz év alatt legalizált formában megölik az összlakosság 4%-át.

A Magyar Idők szerint Magyarország viszonylatában “érzékenyítéssel és pozitív üzenetekkel, valamint a családok gazdasági alapjainak megerősítésével a negyvenezer fölöttiről harmincegyezer körülire sikerült csökkenteni az abortuszok számát.” A tiltás azonban elsöprő ellenállásba ütközik; a kiszivárogtatott Soros-aktákból kiderült, hogy egy globális ügynökhálózat dolgozik az európai lakosság fogyásának előidézésén, és eközben ugyanez az ügynökhálózat segíti több millió színesbőrű migráns Európában letelepítését.

16 megjegyzés

Tamás Ivusza írta...

Hogy lehet mindezt komolyan venni, ha a hivatkozási alap ez?
"2016 október közepén egy amerikai hackercsoport több mint 2500 fájlt hozott nyilvánosságra a DC Leaks weboldalán..."
Ők már előrébb járnak másfél hónappal ?

János Dunai írta...

kurva anyatokat hablatyoltok.egyke rendszer kell ahol az eltérést mindenek felett alló bizottsag engedélyezi elrendeli vegrehajtja saját mindent átölelő apparatusaval.pöcsfejek.eszetek pont annyi ami látszik.vagy még rosszabb.magyarellenesrühes kutyak vagytok.szopjatok le

János Dunai írta...

a mnka világát a születestöl a halálig rendezni.ehhez fizetös oktatas kivalóan fizetett munka tb vagyonhoz juttatasa evi 3 milliard euró ertekü allami termelöberuhazas kell ami a tb tulajdonába megy.mindez az egykerendszer keretében egy központból

János Dunai írta...

az allamiföldeket tb tulajdonba .20 ezer ha-t visszavenni ingyen a duna tisza körösök vonalában a kitelepitett fel budapest es egyeb jelentkezők számára kamatmentes hitellel hasznalati jogú ingyen!!földdel fél egyhektaros portas 0,8-1m vertfalas öntözöcsatornas viztarozotengeres mezövarosokban.elektromos szállitas helyi energia hulladekmegsemmisites.elsö elektromos transzportergyarat ami családi autó es szállitasra is alkalmaslehet épiteni.ez a legolcsóbb a saját.mindent nullára irni.fuggetlen forintot.slussz passz.

Névtelen írta...

János Dunai: Mi ez a zagyvaság? Vagy a Google fordítót használod? Igazán szeretném megérteni a kommentedet, de lehetetlen értelmezni!

Névtelen írta...

Ez baromság!!!

Transfer Airport írta...

elég egy kifejezést leírni, Bieldenberg csoport ..... nincs min csodálkozni

Névtelen írta...

Itt az ideje, hogy az államvédelmi szervek felkutassák a kivülről pénzelt alapitványokat, médiát (újság, tv, stb) és u.n. "emberjogi szervezeteket" meg politikai pártokat, melyekről bebizonyosodik, hogy az állam és szerveinek a szétzüllesztésén munkálkodnak. Remélem, még léteznek az erre megfelelő törvények és nem törölték el éket a "szólásszabadságra" hivatkozva. Ha mégis eltörölték volna őket, akkor a nemzetállamok parlamentjei sürgösen dolgozzanak ki egy megfelelő államvédelmi törvényt. Mo-on amúgy is tervbe vették 9 új fegyház felépitését. Ajánlatos volna a "soros legényeket" már a fegyházak felépitésénél felhasználni.

azimut2 írta...

Azt hiszem hülyeséget beszél az, aki az abortusz és a népirtás között egyenlőséget tesz.. Az ember - többek között - azzal lépett ki az állatvilágból, hogy felelős döntéseket tudott hozni. Márpedig egy élet útnak-indításánál kevés felelősebb, vagy felelőtlenebb lépés van. Aki a gyermek-áldást a természet (pláne valami természetfölötti) törvényének tekinti, az nyilván gondolkozásban min. 100 ezer évvel van elmaradva. A szex, csak ritka esetben a családszaporulat eszköze, jellemzően a kölcsönös gyönyörszerzés célját szolgálja. Ha ebből nem tervezett "baleset" származik akkor - a következmények elhárítására - mindent meg kell tenni, további nagyobb (társadalmi és családi) károk elhárítása végett. Tessék megpróbálni ezt végig gondolni. De lehet, hogy a gondolkozásban lemaradtak - fű alatt - arra gondolnak, hogy a szex istentelen dolog és csak akkor keII/szabad gyakorolni, ha utódnemzés a cél. De akkor meg mondják meg a szemünkbe... :)

Névtelen írta...

Ennek a Gyurinak se fog a Római Pápa kitüntetést adni...gondolom. Na de hátha a halála után, jó pénzért majd valaki Szenté avatja..Mondjuk a világnak jobb lenne, ha már ott tartanánk, hogy erről kéne dönteni.

Névtelen írta...

akkor fejezzuk mar be ,hogy magyarulondjuk ki ezt a nevet !!!!!

Jozsef Kovacs írta...

És veled mit kellene csinálni? Még azon nem gondolkoztál? Pedig, volna az embereknek ÖTLETÜK! Nagyon sajnálom, hogy az agyadba, már nem vér kering, hanem, a rossz indúlat! Pedig a milliárdjait nem fogod el vinni magaddal! Még erre a rövid időre, ami neked még hátra van, jobban tennéd, ha gyógyítattnág magadat, valamenyire hozasd helyre, az elmédet!
József Kovács fényképe.

Lia írta...

Mi is jobban jartunk volna ha abortuszra megy az anyja.. Ven idióta

Névtelen írta...

Nincs senki rokona aki kinyirná a vagyonáért... nem hallottam még olyan tetüről aki más országban él és a saját népe ellen dolgozik ilyen látványosan.....

Névtelen írta...

Ártatlan embereket - Budaházi Gyuri - lecsuknak, ilyen zavarodott elméjű terrorista meg lófrál zavartalanul a Világban. Miért nem adnak ki ellene letartóztatási parancsot? Terroristát likvidálni szokták! TEK-nek ez lenne a dolga és nem műanyagpisztolyos fantomokat kergetni!

Névtelen írta...

Tévedés! Sorosnak nem saját népe a MAGYAR. Soros zsidó. Egy Magyarországon született zsidó.